STUDIO SOPHIE

UNIQUE INTERIOR DESIGN AND HOME BOUTIQUE

We are an interior design agency, based in Wassenaar.

SS2302 Studio Sophie - Bloemcamplaan Wassenaar 105 1600px

MEET SOPHIE

De in Rotterdam opgegroeide Sophie van der Graaf heeft in 2015 Studio Sophie opgericht. Sophie begon haar loopbaan in Amsterdam in de mode; eerst bij de Bijenkorf en daarna bij Maison Scotch. Van fashion naar interieur bleek een logische keuze. Sindsdien werkt ze vol passie en liefde aan verschillende projecten. 

Door haar achtergrond in mode, een design opleiding en stages bij oa Piet Boon heeft Sophie een zeer goed getraind oog voor ruimtelijke beleving waarin de mooiste stoffen, materialen en bijzondere combinaties terugkomen. Haar stijl en benadering is warm, persoonlijk, kleurrijk en vol creatieve mogelijkheden. Sophie ontwerpt niet alleen interieurs, maar ook bijzonder maatwerk, meubilair, verlichting en accessoires, te krijgen onder haar eigen label en te vinden in de online boutique.

Studio Sophie werkt graag voor zowel particuliere- als commerciële projecten in het hogere segment. Werken met verschillende mensen en verschillende ruimtes maken elk project weer uitdagend. Sophie past haar kennis, visie en inspiratie toe die zij haalt uit beurzen, reizen, boeken en kunst. Daarin is een fijne samenwerking met de klant erg belangrijk. Een echt passend, inspirerend en persoonlijk resultaat is het ultiem haalbare.

SHOP OUR BOUTIQUE TREASURES

Ontworpen en geproduceerd door Studio Sophie. Geef je interieur een unieke uitstraling met exclusieve kussens, one of a kind lampenkappen, bijzondere meubels en accessoires. Van zeer hoogwaardige kwaliteit en met stoffen van diverse high-end stoffen labels.

WHAT WE DO

Renovatie
Interieur ontwerp
Lichtplan
Meubelplan
Materiaal – en kleuradvies
Shopping list

We ontmoeten elkaar in de studio in Wassenaar. Tijdens deze kennismaking worden alle wensen en dromen besproken. Als er een match is, wordt er een offerte op maat gemaakt. Na akkoord kunnen wij verder gaan met het uitwerken van een eerste ontwerp.
In deze fase worden de ruimtes uitgetekend, wordt er een moodboard gemaakt en alle materialen worden bij elkaar gezocht. De voorlopige richting voor het project wordt bepaald en op een inspirerende manier tijdens de eerste meeting gepresenteerd.
SS2301 Studio Sophie - Konijnenlaan Wassenaar 406 [Crop] 1600px
Het interieurontwerp wordt nu verder uitgewerkt. De indeling wordt vastgesteld en er worden verdere stappen gezet in materialisatie, meubelkeuze, maatwerk, stoffering en de verlichting. Samen met de klant wordt er een shopdag gepland om wat geselecteerde items te gaan bekijken. Als alle keuzes zijn gemaakt worden de offertes overlegd.
Na de goedkeuring van het ontwerp en de offertes gaan wij verder met het realiseren van het project en implementeren van het gehele plan. Studio Sophie regelt samen met een team van vakmensen dat alles uit het ontwerp tot in detail wordt uitgewerkt.
SS2301 Studio Sophie - Konijnenlaan Wassenaar 259 [Crop] 1600px
Studio Sophie kan helpen bij de afstyling, de puntjes op de i. Dit maakt een ruimte echt af en wordt het een geheel. The devil is in the detail!

ideal home magazine

Lakáskultúra magazine

vt wonen magazine

unique interior design

logo studio Sophie wit

CONTACT

STUDIO SOPHIE
Wassenaar, The Netherlands

email: SOPHIE@MADEBYSTUDIOSOPHIE.NL

TEL: +31639826151

Winkelwagen
Scroll to Top